Paul Bul

Als militair, veteraan, instructeur, personeelswerker, leerlingen- en loopbaanbegeleider bij Defensie (Landmacht) heb ik ruime ervaring opgedaan als coach en begeleider van individuen en groepen op de momenten waar het er werkelijk toe deed: in het veld, daar waar de actie plaats moest vinden.

Na 31 jaar heb ik als Adjudant-onderofficier afscheid genomen van Defensie. Het werd tijd: na een periode van hevig verzet gaf ik gehoor aan dat wat ik mijn Innerlijke Stem ben gaan noemen. Ik ben gaan doen wat me gelukkig maakt. Als gevolg hiervan voelt het als dat ik niet meer hoef te werken en mij er toch in mijn levensonderhoud kan van voorzien. Ik heb mij beschikbaar gesteld aan iedereen die ook naar zijn of haar Innerlijke Stem wil luisteren en bereid is die te volgen. Om iedereen zijn ware kwaliteiten te laten (be)Leven.

Door het volgen van de NOBCO-gecertificeerde opleidingen Equine Assisted Coaching Level I en II mag ik mij Equine Assisted Coach noemen. Mede door de opleidingen NLP Practitioner en NLP Master Practitioner heb ik mij verder ontwikkeld. Deze ontwikkeling heeft een diepgang gekregen door meditatie en het verruimen van bewustzijn. Mijn ervaring als militair en veteraan heb ik toegevoegd met als resultaat een compleet aanbod die te benoemen is als uniek, bijzonder, 'eigen-wijs' en door velen aangeduid als eerlijk en aantrekkelijk.

Er is een reden dat ik het liefst in het veld werk met de hulp van een paard of paarden. Niet alleen is het werken met paarden mijn passie geworden, het is ook mijn ervaring dat het bewustzijn of het inzicht dat de coachee wenst, er razendsnel kan zijn en altijd blijvend is.

Inmiddels ben ik werkzaam als co-trainer bij het Educatief Centrum Keulseweg. Het is mijn tweede passie naast het coachen met paarden. Ik ben er voor iedereen die er voor kiest zichzelf brutaal-eerlijk tegen te komen, onherroepelijk, liefdevol naar zich zelf en dus naar de wereld.

Judith van der Horst

Als vitaliteits-coach begeleid ik mensen bij het verruimen van hun bewustzijn; bewustzijn van lichaam en geest. In alles wat ik doe ben ik niet de ‘heler’ of ‘oplosser’ of zelfs verlichter van wat onder belicht lijkt, maar zie ik mijzelf wel de conductor, de geleider die het zelf-ontdekkingsvermogen inspireert en het zelf-helingsvermogen motiveert om weer in balans te komen.

Ik maak gebruik van mijn intuïtie in combinatie met een gezond onderscheidingsvermogen en subtiel energiebewustzijn. Ik doe dat als energetisch behandelaar, als meditatietrainer en als groepsgespreksleider tijdens bijeenkomsten voor bewustzijnsontwikkeling. Maar ook tijdens het zingen als zangeres, als kunstschilder en tijdens mijn workshops over detox-, weerstand- en conditievoeding.