COACHING MET BEHULP VAN PAARDEN:

Tijdens een kennismakingsgesprek verkennen we de coachvraag en wordt er kennis gemaakt met de paarden. Verkennen, herkennen en erkennen van de elementen van de coachvraag zijn hier de sleutelwoorden. Heb je geen concrete coachvraag? Geen probleem, we gaan alsnog kennis maken met de paarden en daar zal zich “als vanzelf” datgene aandienen wat op dat moment de meeste aandacht nodig heeft.

Kennismakingsgesprek inclusief sessie: € 135,-. Duur: ongeveer 2 uur.

Losse sessies: € 95,-. Duur: ongeveer 1,5 uur.

Wil je meer en over een langere periode begeleiding van de paarden, dan kan er gekozen worden voor een coach-trajekt. Een krachtig instrument dat ingezet kan worden om wensen en verlangens verder uit te diepen en het gewenste gedrag te bestendigen. In de periode tussen de sessies ervaar je wat het coachen met paarden voor jou betekent. Bij een volgende sessie kan dit ervaren als uitgangspunt dienen en verder worden uitgediept samen met de paarden. Een coach-trajekt is een instrument waarbij jijzelf het aantal sessies bepaalt en de frequentie er van.

Voor veteranen gelden andere tarieven (op vertoon van de veteranenpas). Vraag gerust.

Zakelijk: informeer naar onze programma’s en mogelijkheden. We hebben inmiddels de ervaring dat ieder bedrijf of instelling een eigen aanpak behoeft. Daar sluiten we graag bij aan om vooral “niemand gelijk te behandelen”.